Tentang Kami

Didirikeun taun 1996, Phaeton Electronic Co., Ltd. ieu husus di manufaktur sagala jinis. Audio / kabel vidéo, kabel HDMI. kabel listrik, panyambungna éléktronik. Nyolok adaptor, cahaya LED, produk CATV et. produk urang anu diékspor ka Éropa, Amérika, Wétan Tengah, Afrika. kualitas ajeg tur harga pangalusna, kami geus diwangun nepi reputasi tinggi di golongan para nasabah di wewengkon ieu, sarta sawatara di antarana jadi konsumén jangka panjang urang tungtungna.

Didirikeun taun 1996, Phaeton Electronic Co., Ltd. ieu husus di manufaktur sagala jinis. Audio / kabel vidéo, kabel HDMI. kabel listrik, panyambungna éléktronik. Nyolok adaptor, cahaya LED, produk CATV et. produk urang anu diékspor ka Éropa, Amérika, Wétan Tengah, Afrika. quaality ajeg tur harga pangalusna, kami geus diwangun nepi reputasi tinggi di golongan para nasabah di wewengkon ieu, sarta sawatara di antarana jadi konsumén jangka panjang urang tungtungna.

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Plane