RG59 RG6 F konektor

RG59 RG6 F konektor

Pondok Description:

RG59 RG6 F CONNECTOR Specifications RF Connector 1.Accept 0.5~1.0mm Center Conductor 2.Low Cost with High Performance Features: 1.Excellent insertion/withdrawal characteristics 2.BeCu contact is available from 0.55~1.02mm center conductor sizes 3.Copper body  (Zinc ally body available at your request) Applications: 1.CATV 2.Set Top Boxes 3.Cable Assemblies 4.Cable Modems Electronical Specifications F type catv Connector compressed Color: g...


  • FOB Harga: unknow
  • Kuantitas Min.Order: 5000pcs
  • Suplai Kamampuhan: 500000pcs / bulan
  • Port: Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    RG59 RG6 F konektor
    spésifikasi
    RF Panyambung
    1.Accept 0,5 ~ 1.0mm Center konduktor
    Cost 2.Low kalawan Performance High
    Fitur:
    panempatan / ciri ditarikna 1.Excellent
    2.BeCu kontak nyaéta sadia ti 0,55 ~ ukuran konduktor puseur 1.02mm
    awak (Séng awak babaturan deukeut sadia dina pamundut anjeun) 3.Copper
    Aplikasi:
    1.CATV
    2.Set Top Buleud
    3.Cable rakitan
    Modem 4.Cable
    Spesifikasi Electronical
    F tipe catv Panyambung dikomprés
    Warna: emas plated
    Bahan: Kuningan Anyar
    Ukuran: Kanggo sambungan kabel coaxial RG6
    disegel permanén
    kinerja tinggi nikel plated konektor f dikomprés pikeun Cable RG6
    Universal kitu gawéna kalayan sagala RG-6 Cable (60% thru quad)
    Komprési Panyambung kalawan Dual O-Cingcin
    Kabéh Kuningan Konstruksi
    Pakét: 50 atanapi 100 lembar dina hiji kantong jelas
    Meets Spesifikasi SCTE
    Spesifikasi produk
    bandwidth: 0MHz mun 3GHz
    impedansi: 75Ohms
    Balik Loss: Minimum -30 dB mun 3GHz
    Insertion Loss: Kirang ti 10db mun 3GHz
    Shielding efektivitas: Ehanced ku 25dB
    Suhu operasi: -40 ° F keur + 140 ° F (-40 ° C nepi ka + 60 ° C)
    Sambungan kabel ingetan: 45lbs minimum
    Meets atawa ngaleuwihan sakabeh Spesifikasi SCTE

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Truck

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Piala

    WhatsApp Online Chat !