PH7-3151 RG59, RG6 komprési konektor

PH7-3151 RG59, RG6 komprési konektor

Pondok Description:

Spésifikasi RF Panyambung 1.Accept 0,5 ~ 1.0mm Center konduktor 2.Low Cost kalawan Fitur Performance High: 1.Excellent panempatan / kontak ciri ditarikna 2.BeCu nyaéta sadia ti 0,55 ~ 1.02mm puseur konduktor Ukuran 3.Copper awak (Séng babaturan deukeut badan sadia di Aplikasi Anjeun pamundut): 1.CATV 2.Set Top Buleud 3.Cable rakitan 4.Cable Modem Electronical tipe Spesifikasi F catv Panyambung dikomprés Warna: Bahan nikel: New Ukuran Kuningan: Kanggo sambungan kabel coaxial RG6 disegel Hig permanén ...


  • FOB Harga: unknow
  • Kuantitas Min.Order: 5000pcs
  • Suplai Kamampuhan: 500000pcs / bulan
  • Port: Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    spésifikasi

    RF Panyambung
    1.Accept 0,5 ~ 1.0mm Center konduktor
    2.Low Cost kalawan Performance High

    Fitur:
    panempatan 1.Excellent / ciri ditarikna
    kontak 2.BeCu nyaéta sadia ti 0,55 ~ 1.02mm puseur konduktor Ukuran
    3.Copper awak (Séng babaturan deukeut badan sadia dina pamundut anjeun)

    Aplikasi:
    1.CATV
    2.Set Top Buleud
    3.Cable rakitan
    Modem 4.Cable

    Spesifikasi Electronical
    tipe F catv Panyambung dikomprés
    Warna: nikel
    Bahan: New Kuningan
    Ukuran: Kanggo sambungan kabel RG6 coaxial
    disegel permanén
    kinerja High nikel plated konektor f dikomprés pikeun Cable RG6
    Universal kitu gawéna kalayan sagala Cable RG6 (60% thru quad)
    skéma Panyambung kalawan Dual O-Cingcin
    Sadaya Kuningan Konstruksi

    Pakét: 50 atanapi 100 lembar dina hiji kantong jelas
    meets Spesifikasi SCTE7420CIMG0443DSC_21072017062211162320170622111720


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Piala

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih House

    WhatsApp Online Chat !