PH5-1113- LED Panel Lampu

PH5-1113- LED Panel Lampu

Pondok Description:


  • FOB Harga: unknow
  • Kuantitas Min.Order: 5000pcs
  • Suplai Kamampuhan: 500000pcs / bulan
  • Port: Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk




  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Heart

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih House

    WhatsApp Online Chat !