Nepangkeun - PHAETON éléktronik CO, LTD.

Tentang Kami

ngeunaan-us1

Carita urang

Didirikeun taun 1996, Phaeton Electronic Co., Ltd. ieu husus di manufaktur sagala jinis. Audio / kabel vidéo, kabel HDMI. kabel listrik, panyambungna éléktronik. Nyolok adaptor, cahaya LED, produk CATV et. produk urang anu diékspor ka Éropa, Amérika, Wétan Tengah, Afrika. kualitas ajeg tur harga pangalusna, kami geus diwangun nepi reputasi tinggi di golongan para nasabah di wewengkon ieu, sarta sawatara di antarana jadi konsumén jangka panjang urang tungtungna.

Honor kami

parusahaan urang nurutkeun nu ISO9001: 2000 sertifikasi sistem manajemen kualitas internasional, sarta dileler sertipikat supplier diaudit ku buatan china. produk kualitas, pangiriman ajakan na béaya rendah bakal dijamin. OEM na ODM pesenan nu ngabageakeun.

speed tinggi, punjul kualitas, layanan Good nyaeta guideline ngembangkeun urang. Kami hayang pisan cooperate kalawan sakabeh nasabah heubeul jeung anyar pikeun nyieun kahareup leuwih alus.

1
Workshop4
4
6
2
3

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Heart

WhatsApp Online Chat !