PH7-3151 RG59, RG6 komprèsi konektor

PH7-3151 RG59, RG6 komprèsi konektor

Short Description:

Specifications RF Konektor 1.Accept 0,5 ~ 1.0mm Center Arman 2.Low Cost karo Fitur High kinerja: 1.Excellent selipan / kontak ciri total 2.BeCu kasedhiya saka 0,55 ~ 1.02mm tengah dirijen ukuran 3.Copper awak (Seng kumpulan awak kasedhiya ing aplikasi request): 1.CATV 2.Set Top Boxes 3.Cable Sidang 4.Cable Modems Electronical jinis Specifications F CATV Konektor teken Warna: Bahan Nikel: New Size Kuningan: Kanggo kabel coaxial RG6 Nutup Hig permanen ...


  • Potongan: unknow
  • Quantity Min.Order: 5000pcs
  • Sumber Kabisan: 500000pcs / sasi
  • Port: Shanghai
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    specifications

    RF Konektor
    1.Accept 0,5 ~ 1.0mm Center Arman
    2.Low Cost karo Performance High

    Fitur:
    selipan 1.Excellent / ciri total
    kontak 2.BeCu kasedhiya saka 0,55 ~ 1.02mm tengah dirijen ukuran
    3.Copper awak (Seng kumpulan awak dhuwur ing penjenengan)

    Aplikasi:
    1.CATV
    2.Set Top Boxes
    3.Cable Sidang
    Modems 4.Cable

    Specifications Electronical
    jinis F CATV Konektor teken
    Warna: Nickel
    Bahan: New Kuningan
    Size: Kanggo kabel RG6 koaksial
    Nutup permanen
    kinerja High Nikel dilapisi konektor f teken kanggo Kabel RG6
    Universal supaya dianggo karo kabeh Kabel RG6 (60% terus kotak)
    komprèsi Konektor karo Dual O-Rings
    Kabeh Kuningan Construction

    Paket: 50 utawa 100 bêsik ing siji tas cetha
    Meets Specifications SCTE7420CIMG0443DSC_21072017062211162320170622111720


  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Piala

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih House

    WhatsApp Online Chat !