Prakawis kita - PHAETON elektronik CO, LTD.

Babagan awake dhewe

bab-us1

Crita kita

Madeg ing taun 1996, Phaeton Electronic Co., Ltd. wis specialized ing Manufaktur kabeh jinis. Audio / kabel video, kabel HDMI. kabel Power, konektor elektronik. Plug adaptor, LED lampu, produk CATV lan. produk kita padha diekspor kanggo Eropah, Amérika, Timur Tengah, Afrika. kualitas anteng lan prices paling apik, kita wis dibangun wiwitan reputasi dhuwur antarane pelanggan ing wilayah iki, lan sawetara wong dadi pelanggan long-term kita pungkasanipun.

Honor kita

Our company miturut ISO9001: 2000 sertifikat sistem manajemen kualitas internasional, lan dianugerahi certificate supplier wes di prikso dening digawe ing China. produk kualitas, layang pituduh lan biaya kurang bakal dijamin. OEM lan Potongan pesenan olèh.

kacepetan dhuwur, Superior quality, layanan Apik pedoman kita pembangunan. We sing semangat kanggo kerjo bareng karo kabeh pelanggan lawas lan anyar kanggo nggawe mangsa liyane apik.

1
Workshop4
4
6
2
3

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Tree

WhatsApp Online Chat !